ISKUŠAJTE ČUDESNI SVIJET ČAJA U STUDIU KATE

Pozivamo vas da uđete s nama u čudesni svijet čaja i čajnih rituala. U suradnji sa Kućom zelenog čaja smatramo da je bitno zdravo se hraniti, a jednako tako zdravo i piti.

Želimo da boravak kod nas bude kao kod kuće, zato smo odabrali kvalitetu i tradiciju od preko 17 godina. Kuća zelenog čaja je pomno odabrala selekciju čajeva od najkvalitetnijih sirovina i provjerenih partnera koji su garancija vrhunskog okusa i kvalitete. 

Selekcija čajeva u Studiju Kate:

Osam blaga šaolina

Zeleni čaj koji u svom sastavu sadrži sedam vrhunskih zelenih (kineski zeleni čaj Sencha, Gunpowder, Mini Tuo Tea, Chun Mee, Lung Ching, Snow Bud i Pi Lo Chun) i jedan bijeli čaj, kao i kandirani ananas, komadiće jagode i cvjetove suncokreta. Probajte na trenutak otići daleko od svoje stvarnosti i zamisliti budistički hram u kojem uz mirise čajeva “shaolini” odlaze duboko u svoju meditaciju.

Osam blaga šaolina

Đumbir limun

Zeleni čaj koji u svom sastavu ima koru naranče, cvjetove suncokreta, zeleni kineski čaj Senchu, komadiće đumbira i limuna. Ovaj čaj ima primamljivu harmoniju osvježavajućeg okusa i ugodnog mirisa pa mu malo tko može odoljeti. Smanjuje grčeve u trbuhu, ublažava drhtavicu i prehladu a djelotvoran je i u liječenju morske bolesti.

Đumbir i limun

Mirisne vile

Same vile miješale su ovaj mirisni čaj: malo zelenog honeybusha, malo komadića jabuke i jagode, imele, malo cvjetova naranče i ruže, malo bazge i kiwija.
Honeybush je biljka srodna rooibosu no ne da se pripitomiti, za razliku od rooibosa, i uspijeva samo u divljini. Blag, sladak i bogat ukus koji podsjeća na med čini honeybush omiljenim pićem i velikih i malih.

Mirisne vile

Menta breskva

Sastav: zeleni kineski čaj Yin Xiang, Chun mee, kandirana papaja, menta (5%), komadići breskve (2%), bijeli pupoljci hibiskusa, pupoljci ruže, cvjetovi različka.

Menta i breskva

Čarobni čaj keltske svecenice

Prekrasna mješavina crnog i zelenog čaja, cvjetova ruže i imele. U ovom čaju imela ima značajnu ulogu jer ublažava hipertoniju, drhtavicu i glavobolju te smiruje ubrzani rad srca.

Čarobni čaj keltske svećenice

Cleopatras beauty

Sastav: bijeli čaj, komadići ananasa, prirodna aroma, cvjetovi ruže, cvjetovi lavande, listovi koprive, patuljasti vječni cvijet, maslinovo lišće, komadići aloa vere i komadići vanilije.

Studio Kate jer voli vašu kosu