PRIDRUŽITE SE NAŠEM TIMU!

Ako ste kreativni, posvećeni poslu, imate iskustva i želite rad u pozitivnom okruženju, ovo je posao za vas. Javite nam se za više detalja!

Kontakt

STUDIO KATE DONOSI PRIČU O DVIJE PROMJENE

Studio Kate u Rijeci sinonim je kvalitete, Kate Brozinčević i njezin tim neprestano uvode novitete, pohađaju dodatne edukacije, a sav trud nagrađen je što je upravo ovaj frizerski salon danas jedan od najpoznatijih u Rijeci.

Saznaj više

KOLEKCIJA PROLJEĆE '21

Proljeće nam je stiglo, a s njim i nove boje u našu proljetnu kolekciju. Ručno rađene gumice i rajfovi sada dolaze u prekrasnim bojama proljeća. Saznajte više na našem webshopu.

Saznaj više

RADIONICA: Usporedba proizvoda

Organizirali smo radionicu kako bismo ukazali na važnost korištenja profesionalne njege za kosu kod kuće. Provjerite rezultate na našem blogu.

Saznaj više

NOVE TRENDY BOJE

Ovog proljeća Studio Kate vam donosi nove trendy boje proljetne kolekcije naših naših ručno rađenih rajfova i gumica za kosu. Saznajte više na našem webshopu.

Idi na shop

KUĆA ZELENOG ČAJA

Studio Kate je ponosni partner Kuće zelenog čaja, obiteljske tradicije koja traje već 17 godina. Uživajte u šalici vrhunskog čaja u ugodnoj atmosferi našeg salona.

Saznaj više