PRAVILNA NJEGA PLAVE KOSE

Sve žene koje su se ikad okušale kao plavuše znaju koliko je teško plavu kosu održavati postojanom. Pravilna njega plave kose je jako važna kako bi ona i dalje bila glatka, sjajna i zdrava.

Pročitaj više

TESTIRANJE PROFESIONALNE I DROGERIJSKE

Testirali smo profesionalnu i drogerijsku liniju kako bi vam pojasnili razliku između navedenih linija. U prvom primjeru radili smo usporedbu silver, odnosno anti-yellow linije koja neutralizira žute tonove na sijedoj, posvjetljenoj kosi i kosi s pramenovima.

Pročitaj više

NA PORTALU STILUETA PROČITAJTE KAKO NJEGOVATI KOSU LJETI

Utjecaj mora i sunca traži da se našoj kosi više posvetimo, uvedemo nove proizvode u ljetnu rutinu te joj pridamo više pažnje. Pročitajte naše savjete kako kosi pružiti zaštitu i njegu.

Pročitaj više

NOVA PROLJETNA KOLEKCIJA

Nove proljetne boje su stigle u kolekciju naših ručno rađenih rajfova. Naručite na našem webshopu.

Saznaj više

STUDIO KATE PREDSTAVLJA LINIJU NATURAL BRUSH ČETKI

Natural Brush četke, proizvedene u suradnji sa talijanskim brendom Acca Kappa, namijenjene tipu i potrebama kose. Studio Kate u svojoj ponudi ima sve četke iz Natural Brush linije.

Pročitaj više

SAZNAJTE SVE O PREDNOSTIMA PROFESIONALNE NJEGE KOSE

Popularnost profesionalnih proizvoda za njegu kose je u usponu jer su kupci prepoznali prednosti u korištenju visoko kvalitetnih sastojaka koji djeluju dubinski na strukturu vlasi. Svojim djelovanjem njeguju, hrane i održavaju postojanost boje.

Pročitaj više

PRIDRUŽITE SE NAŠEM TIMU!

Ako ste kreativni, posvećeni poslu, imate iskustva i želite rad u pozitivnom okruženju, ovo je posao za vas. Javite nam se za više detalja!

Više informacija

STUDIO KATE DONOSI PRIČU O DVIJE PROMJENE

Studio Kate u Rijeci sinonim je kvalitete, Kate Brozinčević i njezin tim neprestano uvode novitete, pohađaju dodatne edukacije, a sav trud nagrađen je što je upravo ovaj frizerski salon danas jedan od najpoznatijih u Rijeci.

Saznaj više

KOLEKCIJA PROLJEĆE '21

Proljeće nam je stiglo, a s njim i nove boje u našu proljetnu kolekciju. Ručno rađene gumice i rajfovi sada dolaze u prekrasnim bojama proljeća. Saznajte više na našem webshopu.

Saznaj više

RADIONICA: Usporedba proizvoda

Organizirali smo radionicu kako bismo ukazali na važnost korištenja profesionalne njege za kosu kod kuće. Provjerite rezultate na našem blogu.

Saznaj više

NOVE TRENDY BOJE

Ovog proljeća Studio Kate vam donosi nove trendy boje proljetne kolekcije naših naših ručno rađenih rajfova i gumica za kosu. Saznajte više na našem webshopu.

Idi na shop

KUĆA ZELENOG ČAJA

Studio Kate je ponosni partner Kuće zelenog čaja, obiteljske tradicije koja traje već 17 godina. Uživajte u šalici vrhunskog čaja u ugodnoj atmosferi našeg salona.

Saznaj više