STUDIO KATE PREDSTAVLJA LINIJU NATURAL BRUSH ČETKI

Natural Brush četke, proizvedene u suradnji sa talijanskim brendom Acca Kappa, dolaze u različitim varijantama: Curly & Thick  Hair, Long & Frizzy Hair, Straight & Thin Hair, Delicate Hair & Scalp Masage, Beard Brush. Cijela kolekcija sadrži četke sa zadatkom na čijoj poleđini se nalazi njeno ime, namijenjene tipu i potrebama kose. Studio Kate u svojoj ponudi ima sve četke iz Natural Brush linije. Za sve upite o proizvodima provjerite naš webshop ili nas kontaktirajte putem društvenih mreža.

Natural Brush četke za kraljevsko raščešljavanje svakog tipa kose

Pri odabiru njege kose, uz kvalitetne proizvode za njegu, jako je važno odabrati četku koja će biti prilagođena našem tipu kose i napravljena od kvalitetnih materijala. Dobro odabrana četka će pospješiti blagotvorne učinke proizvoda za njegu i garantirati zdravu i lijepu kosu. 

Raščešljavanjem kose pridonosimo svim uljima i balzamima koje stavljamo pri njezi kose. Također, raščešljavanjem uklanjamo nečistoće, mrtve vlasi, potičemo cirkulaciju vlasišta što rezultira zdravom i gušćom kosom koja brže raste. 

Natural Brush je nastala u suradnji sa talijanskim renomiranim brendom Acca Kappa. Njihova obiteljska tvornica koja aktivno proizvodi najkvalitetnije četke za kosu već 150 godina je pronašla odgovor na najveći izazov pri proizvodnji četki za kosu – prilagodba određenom tipu kose. Natural Brush linija danas ima ukupno pet različitih modela. Sve četke su 100% biorazgradive, napravljene od ručno izrađenog tijela od kuhane bukovine, a zupci od prirodne dlake, prirodne celuloze ili reciklirane plastike, ovisno o tipu četke. 

Curly & Thick, četka za dugu kovrčavu kosu

Za raščešljavanje duge, guste i kovrčave kose idealna je četka Curly & Thick,  četka sa zupcima od prirodne dlake i celuloze. Prirodna dlaka sačuvati će vlagu vašoj suhoj, kovrčavoj kosi, lijepo rasporediti ulje ili sebum sa vlasišta po dužini, dok će celulozni zupci omogućiti bezbolno i jednostavno raspetljavanje vlasti. Redovnim korištenjem ove četke kosa je uredna, bez frizzy efekta.

Natural Brush Curly & Thick četka

 Straight & Thin Hair, četka za ravnu i tanku kosu

Idealna za ravnu i tanku kosu. Napravljena je od zubaca od reciklirane plastike koji su na svojim vrhovia zaobljeni. Njihov oblik godi vlasištu, a raspored omogućuje nježno i lagano raspetljavanje kose, bez oštećenja i lomljenja. Jednostavno oblikuje frizuru bez negativnog utjecaja topline kod feniranja.

Natural Brush Straight & Thin četka

Delicate Hair & Scalp Massage, četka za osjetljivu kosu i masažu vlasišta

Idealna za svakodnevno raščešljavanje osjetljive i tanke kose bez opasnosti od oštećivanja strukture vlasi. Najlonski zupci, posebnog oblika, nježno masiraju vlasište, potiču mirkocirkulaciju, učvršćuju korijen i potiču rast zdrave i snažne kose. Redovita masaža sprječava ispadanje kose, smanjuje perut i poboljšava učinak tretmana protiv masnog vlasišta.

Natural Brush Delicate Hair & Scalp Massage četka

Long & Frizzy, četka za dugu i neposlušnu kosu

Idealna za dugu, gustu, neposlušnu kosu sklonu kuštravom efektu. Posebnim rasporedom dugih i kratkih zubaca omogućuje češljanje većih sekcija kose. Zupci od prirodne dlake čuvaju prirodnu vlagu kose, daju sjaj i zaglađuju kutikulu, a kraći celulozni zupci sprječavaju nastanak statičkog elektriciteta.

Natural Brush Long & Frizzy četka

Studio Kate je ponosni partner gdje možete odabrati svoju idealnu Natural Brush četku. Naše stručno osoblje će vam pomoći u odabiru četke prema posebnom tipu kose kako bi pravilnom njegom imali zdravu i sjajnu kosu. 

Posjetite nas u našem salonu ili nas kontaktirajte putem obrasca

Studio Kate 

jer voli vašu kosu