ZAŠTO JE VAŽNO KORISTITI PROFESIONALNE PROIZVODE ZA NJEGU KOSE I KOD KUĆE?

Sretna, zahvalna, ponosna!
🧡 🧡 🧡
Svi koji me poznaju znaju koliko volim kosu, a samim time i brigu o njoj.
Jučer me jako obradovala moja draga klijentica Rinalda koja mi je dala priliku da joj dokažem zašto je bitna njega kose profesionalnim linijama za njegu kose.
Priča ide ovako:
Klijentica nas posjećuje kako bi oblikovali frizuru prema njenom licu, međutim primjećujem da joj je kosa prilično ‘teška’.
Razlog tome su korištenje neadekvatnih šampona za njenu kosu tj vlas. Slojevi šampona zalijepljeni su na vlasi. Zbog toga je teška i masti se.

Preporučujem Nirvel Detox šampon koji je idealan protiv mašćenja, peruti, opadanja i svrbeža. Klijentica također ima česte alergijske reakcije na proizvode.
Darujemo joj uzorak šampona kako bi pokušali očistiti samu vlas i normalizirati vlasište. Nakon mjesec dana korištenja provjeravam vlas i mojoj sreći nema kraja 
Nema više slojeva šampona po vlasi Vlas je sjajnija, življa i napokon diše.

U nastavku je iskustvo drage klijentice:

“Prije mjesec dana po preporuci Kate, počela sam koristiti šampon Detox. Kosa mi je lakša, puno manje se masti i ima lijepi sjaj.
Prije tog šampona koristila sam razne šampone za masnu kosu, sa kojima nisam bila zadovoljna.”

Ako i vi imate sličnih ili čak isti problem kao i naša klijentica, posjetite nas i rado ćemo vam pomoći da pronađete idealnu njegu za vašu kosu jer Studio Kate voli vašu kosu.